Trendpanel: jouw mening telt én wordt beloond

Het Trendpanel is een online onderzoekspanel waar iedereen zich voor kan aanmelden. Deelnemen aan onderzoek saai? Bij ons niet! We maken onze onderzoeken zo leuk en begrijpelijk mogelijk. Onze onderzoeken duren nooit langer dan 5 minuten en je kan ze altijd goed op je smartphone, tablet of laptop invullen; wanneer het jou uitkomt. Onze onderzoeken gaan vaak over actuele thema’s. Regelmatig delen we inzichten zodat je ook weet hoe anderen over dezelfde thema’s denken. Als deelnemer maak je maandelijks kans op mooie beloningen tot € 150,-. Vele organisaties nemen beslissingen op basis van de inzichten die jij levert. Doe je mee?

Aanmeldbonus, verloting en social media

Geef je mening over actuele thema’s en help organisaties daarmee bij het nemen van beslissingen. En maak daarbij maandelijks kans op geldbedragen tot € 150,-.

Trendpanel Jouw mening telt!

Meld vrienden of andere bekenden aan en ontvang aan het eind van het jaar € 300,- die gegarandeerd wordt uitgekeerd aan degene die de meeste panelleden heeft aangemeld.

Trendpanel Jouw mening telt!

Volg ons op Facebook en / of Instagram om altijd op de hoogte te blijven van de laatste resultaten van onze onderzoeken.

Trendpanel Jouw mening telt!

Nieuws

Gezondheid van naasten belangrijkst voor geluksgevoel (oktober 2020)

We onderzochten wat het sterkst van invloed is op het geluksgevoel van mensen. Wat maakt ons nu het meest gelukkig? Dat is allereerst de gezondheid van onze naasten (45%), in 2e instantie komt onze eigen gezondheid (24%). Voor 13% van ons levert het winnen van een miljoen in de loterij het grootste geluksgevoel. Maakt geld dan gelukkig? De balans slaat ietsje sterker door naar "ja" dan naar "nee": voor 30% van ons maakt geld inderdaad gelukkig, 22% is het daar niet mee eens, de overige 48% staat er neutraal in.

Plastic soep baart veel zorgen (oktober 2020)

Het Trendpanel deed in oktober onderzoek naar duurzaamheid. De plastic soep in de oceaan, het massaal kappen van bossen en regenwouden en het verdwijnen van plant- en diersoorten baart ons de meeste zorgen. Welke maatregelen hebben dan het meeste effect? Het op grote schaal aanplanten van nieuwe bossen, een sterke toename in het hergebruik van producten en het wereldwijd inkrimpen van de luchtvaartsector worden als meest effectieve maatregelen genoemd. Duurzaamheid speelt lang niet altijd een rol bij de aankoop van producten of diensten. Het vaakst bij het afsluiten van een nieuw energiecontract of bij het kopen van eten en drinken.

Handhaving coronamaatregelen cafés moet beter (september 2020)

Het Trendpanel deed onderzoek naar lokale ondernemers. Deze blinken volgens consumenten uit in kwaliteit en vindingrijkheid ten tijde van Corona. Slagers, bakkers, viswinkels, kappers en supermarkten worden het meest positief beoordeeld. Voor cafés is werk aan de winken: consumenten vinden dit de bedrijfstak die het slechtst is omgegaan met de Coronamaatregelen. De steun die ondernemers krijgen vanuit de overheid is volgens consumenten of precies goed of deze is te weinig. Slechts weinig mensen vinden dat bedrijven te veel steun krijgen.

Copyright © 2020