Online enquêtes

Als deelnemer van het Trendpanel kan je regelmatig meedoen aan online vragenlijsten / online enquêtes. Wij streven ernaar om de vragenlijsten / enquêtes kort te houden en niet te ingewikkeld. Bij ons behoor je bij elke vragenlijst / enquête tot de doelgroep, jouw mening is altijd belangrijk voor ons. Meestal ben je niet langer dan 5 minuten kwijt om ze in te vullen. We richten ons vaak op actuele thema’s waar je jouw mening over kan geven. En we delen vragenlijsten van onze opdrachtgevers die over allerlei verschillende thema’s kunnen gaan. Bedrijven en andere organisaties hebben vaak de meest uiteenlopende vragen. Elke keer dat je een vragenlijst invult, maak je kans op één van de prijzen uit de maandverloting.

Lees resultaten terug en geef feedback

Veel van de resultaten op onze online vragenlijsten / enquêtes delen we met onze panelleden. Je vindt ze terug in “resultaten onderzoek” en regelmatig ook direct in de vragenlijsten zelf. Zo weet je of jouw mening gedeeld wordt door de meerderheid of dat jij juist en unieke mening hebt! Wij vinden het ook leuk om te lezen wat jij van onze onderzoeken vindt, daar geven we ook regelmatig de ruimte voor in onze online vragenlijsten / enquêtes. We lezen alle feedback en verwerken deze ook zoveel mogelijk.

Volg ons op

Via onze social kanalen delen we interessante en leuke resultaten uit onze onderzoeken. Volg ons ook daar om op de hoogte te blijven: